Autor: Informer.rs

19.01.2023.

20:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

ŽELEO SAM U ZVEZDU, ALI... Evroliga UNIŠTILA JOŠ JEDNO pojačanje crveno-belih!

Dovela je Crvena zvezda Fakunda Kampaca, ali on neće nastupati u Evroligi sve do marta. Bili su crveno-beli na pragu još jednog velikog posla i angažmana Ahilea Polonare, a njegov dolazak u Beograd propao je zbog surove kazne elitnog takmičenja. 

Italijan, koji je svojevremeno igrao u Baskoniji i Fenerbahčeu potvrdio je da je bilo kontakta između njega i Crvene zvezde, ali da je razlog što do posla nije došlo Zvezdina zabrana da registruje igrače. 

Informer

- Imam sjajan odnos sa trenerom Duškom Ivanovićem. Razgovarao sam sa klubom, ali tajming nije bio dobar zbog njihove zabrane registracije igrače. Bio sam blizu letos da pređem u Virtus, potom ponovo u januaru, ali uslovi da se to dogodi jednostavnu nisu bili tu. Niko nije kriv, jednostavno sitacija se nažalost nije poklopila. Ljudi misle da ja nisam želeo da pređem u Virtus, ali to nije tačno. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti - rekao je Ahile Polonara. 

Zanimljivo, Italijan će sutra umesto za Crvenu zvezdu igrati protv nje, a rival četi Duška Ivanovića biće Žalgiris. Utakmica se igra u Kaunasu od 19 časova.