Autor: Informer.rs

23.01.2023.

15:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

OSTVARIO MI SE SAN, SVE O ČEMU MAŠTAM VEZANO JE ZA ZVEZDU! Novi BISER crveno-belih ODUŠEVLJEN nakon debija!

Uspela je Crvena zvezda da upiše i četvrtu pobedu na pripremama u Turskoj. Nova žrtva srpskog šampiona bio je Dinamo Tbilisi, a šansu da se dokaže u prvom timu Miloš Milojević dao je golmanu Jovanu Miladinoviću. 

Talentovani čuvar mreže upisao je svoj debi među stativama prvog tima već sa 16 godina i sa nekoliko sjajnih odbrana potvrdio je da je budućnost Crvene zvezde. 

- Ostvario mi se dečački san, tako da sam još uvek pod emocijama. Mislim da nema lepšeg osećaja nego kada dobijete priliku da branite u prvom timu Crvene zvezde. Meni su ovo druge pripreme sa ekipom, letos sam trenirao i stekao veliko iskustvo, tokom jeseni sam to potvrđivao partijama u omladincima i sada sam dobio šansu na velikoj sceni. Zahvalio bih se treneru Milošu Milojeviću na ukazanoj prilici, kao i trenerima golmana Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, ali naravno i mojim kolegama - Milanu Borjanu, Nikoli Vasiljeviću i Zoranu Popoviću, jer jedni druge činimo boljima iz dana u dan - počeo je Miladinović.

Informer

Momak rodom iz Kraljeva postao je prvi igrač rođen 2007. godine koji je zaigrao za prvi tim Crvene zvezde. Ipak, čini se da zbog debija Miladinović neće poleteti budući da su mu snovi i ambicije još uvek vezani za Marakanu. 

- Nedavno sam baš video objavu na Zvezdinom instagramu koji su prvi fudbaleri iz generacija, a da su zaigrali za seniore, i znam da se u tom društvu nalaze veličine poput Grujića i Jovića. Nema šta, polaskan sam. Malo je specifična situacija, jer sam u dva dana, imao priliku da branim na dve seniorske utakmice, prvo za Grafičar protiv Šiofoka, a potom i za Crvenu zvezdu protiv Dinamo Tbilisija, tako da nisam mogao da poželim lepši poklon za 16. rođendan. - Sve što se mene tiče je vezano za Crvenu zvezdu. Prvi deo sna sam ostvario, sada ću se boriti da debitujem na takmičarskoj utakmici, a onda korak po korak - rekao je Miladinović.