Autor: Informer.rs

30.01.2023.

11:40

Foto: Starsportphoto

Sport

PROBLEM NA MARAKANI! Zvezda zbog VISOKOG OBEŠTEĆNJA ostaje bez VIĐENOG POJAČANJA!?

Bivši napadač Čukaričkog dao je pristanak da se iz Moskve preseli na Marakanu, ali se klubovi i dalje nisu dogovorili.

Crvena zvezda je krug kandidata za novog napadača suzila na dva imena, među kojima je osim Rakonjca i golgeter izraelske Makabi Netanje Igor Zlatanović.

Daleko veće šanse da obuče crveno-beli dres ima nekadašnji član Čukaričkog, a sada moskovske Lokomotive. Pregovori između ruskog i srpskog kluba su u poodmakloj fazi, ali su u međuvremenu zamrznuti, pošto je na red došla otkupna klauzula.

Preciznije, Rakonjac je dao zeleno svetlo za prelazak u Zvezdu, jer mu se odmah svidela ideja da se vrati u Beograd i zaigra pred Delijama, čak je i njegova plata bila utanačena ekspresno.

Budući da će Marko na Marakanu stići kao pozajmljen igrač, trebalo je precizirati i otkupnu klauzulu, a upravo je po tom pitanju nastao problem.

Informer

Marko Rakonjac

Lokosi su tokom leta isplatili Čukaričkom pozamašno obeštećenje, šuška se o cifri od 2,5 miliona evra, pa U Moskvi razmišljaju o sličnoj otkupnoj klauzili za srpskog šampiona.

Tu je došlo do mimoilaženja mišljenja, obzirom da je pomenuta cifra prevelika za klub iz Ljutice Bogdana 1a. Stalo se u pregovaranjima, međutim, za očekivati je da Rusi popuste i transfer bude realizovan do utorka.