Autor: Informer.rs

01.02.2023.

21:10

Foto: printscreen instagram

Sport

DELIJE ZOVU NA SPEKTAKL SA VOŠOM! Beogradski je ići na Marakanu!

Delije na taj način pozivaju navijače na tribine, pa tradicija nije zanemarena ni pred prolećnu premijeru!

Izabranici Miloša Milojevića u odbranu trona kreću sa 10 bodova više u odnosu na večitog rivala iz Humske protiv Vojvodine (subota, 16.00) na stadionu "Rajko Mitić", a po Beogradu je viđena pozivna poruka koja je osvanula na nekoliko destinacija - "Beogradski je ići na Marakanu"!

Uprava Zvezde je objavila da su ulaznice za ovaj meč besplatne, kao i da će duel sa Novosađanima u potpunosti biti posvećen preminulom Siniši MIhajloviću, legendi kluba koji je u decembru izgubio bitku sa opakom leukemijom.

Istovremeno, navijačima će biti obezbeđena uspomena u vidu ulaznica, iako su kapije Marakane širom otvorene za sve.

- Kapije Marakane biće otvorene za sve kojima srce kuca za Crvenu zvezdu, jer je ulaz na meču 20. kola Superlige Srbije potpuno besplatan. Očekuje se pravi spektakl na stadionu koji nosi ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi, a meč će biti posvećen velemajstoru slobodnih udaraca, evropskom i svetskom prvaku - Siniši Mihajloviću. Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, naš klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića - stoji u saopštenju Zvezde u kome se dalje navodi:

- Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”. Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića. Sigurni smo u punu Marakanu, jer Zvezda i Miha to zaslužuju - piše u proglasu crveno-belih.