Autor: Informer.rs

03.02.2023.

19:19

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

ISPUNIO MI SE DEČAČKI SAN! Rakonjac podigao ZVEZDIN DRES! (FOTO)

Stiglo je i četvrto pojačanje na Marakanu ove zime. Obigravala je Crvena zvezda oko napadača tokom čitavog prelaznog roka, gotovo sve opcije su optale, a onda je iznenada u Ljutice Bogdana stigao pravi kapitalac. 

Marko Rakonjac je zvanično promovisan na Marakani, a tokom prvog obraćanja u dresu Crvene zvezde istakao je da mu je dečački san napokon ispunjen. 

Informer

- Od malih nogu sam želeo da dođem u Crvenu zvezdu i hvala svim ljudima koji su učestvovali u tome da mi se ispuni dečački san. Kao što moja pozicija nalaže, želim što više golova u crveno-belom dresu, ali i pobeda. Nadam se da ću nastaviti tamo gde sam stao prošle sezone i zaista sam srećan što ću imati priliku da sarađujem sa velikim igračima, ali i stručnjacima koji su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče izbora broja, omiljeni mi je sedam, kao mlađi sam ga uvek nosio, a potom i u prvom timu Čukaričkog, zatim u Lokomotivi 77, ali ta dva broja su zauzeta u Zvezdi, tako da sam izabrao 17 - rekao je Rakonjac po dolasku na Marakanu. 

Rakonjac je karijeru započeo u Jedinstvu iz Bijelog Bolja. Prešao je potom u Čukarički, kalio se u IMT-u, a sa Banovog Brda otišao je u Lokomotivu iz Moskve iz koje se vraća u srpski fudbal.