Autor: Informer.rs

16.02.2023.

20:14

Foto: Starsportphoto©

Sport

DERBI!? BIĆE POTPUNO DRUGAČIJI OD PRETHODNA TRI! Ivanović najavio SPEKTAKL u polufinalu Kupa Radivoja Koraća!

Crveno-beli su loše "otvorili" meč, Borac je imao "plus 11" u prvoj četvrtini (17:6), ali posle toga su izabranici Duška Ivanovića preuzeli kontrolu i obezbedili polufinalni duel protiv Partizana, sutra uveče od 21 sat. Najefikasniji kod Zvezde bio je Luka Vildoza sa 18 poena, Nemanja Nedović postigao je 13,  Filip Petrušev 11, a  Fakundo Kampaco 10, uz šest asistencija.

- Filip vam je sve lepo objasnio, može da bude trener jednog dana. Imate li pitanja - rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije, a potom odgovorio na pitanje da Zvezda "hronično slabije" otvara utakmice. 

- Nisam saglasan sa vama, ali ako vi tako kažete... Nema hronično lošeg početka. To se jednostavno dešava. Ne ulazi svaki igrač 100 odsto koncentrisan, malo je i do protivnika koji zna da igra košarku. U mom medicinskom štabu sve ide kako treba, nema ništa hronično. 

Istakao je iskusni crnogorski stručnjak da će sutrašnji duel protiv Partizana biti znatno drugačiji od prethodna tri, a potom istakao da nije prevelika razlika što će crveno-beli imati dan manje odmora u odnosu na najvećeg rivala. 

Informer

- Znamo se odlično, igrali smo toliko utakmica jedni protiv drugih. Svaka utakmica je različita, takva će biti i u polufinalu. Mi smo ovde sa ciljem da dobijemo sve tri utakmice, u petak je druga, videćemo. Ako izgubimo u polufinalu, neće biti zato što smo igrali sada, pa sledeći dan - jasan je bio trener Crvene zvezde. 

Za kraj, objasnio je svoju odluku da van protokola ostavi Bena Bentila. 

- On je odlično, nema nikakvih problema. Imamo 13 igrača na raspolaganju i nije igrao - podvukao je Ivanović.