Autor: Informer.rs

20.02.2023.

18:41 >> 18:49

Foto: Starsportphoto©

Sport

SPREMA SE VELIKI TRANSFER NA MARAKANI! Francuzi KUPUJU Zvezdinog VEZISTU! Novac NIJE PROBLEM!

Dovela je letos Crvena zvezda Kingsa Kangvu kao veliko pojačanje iz Arsenala iz Tule. Početak je obećavao, ali kako je vreme odmicalo Zambijac je pao u drugi plan kod trenera Stankovića, a kasnije i Miloša Milojevića. 

Ipak, kada dobije šansu mladi vezista pokaže svoj raskošan potencijal. Zimus je na Marakanu stigla ponuda teška 2.000.000 evra iz Krila Sovjetova, ali je Crvena zvezda to bez razmišljanja odbila. MOgao bi taj potez višestruko da se isplati srpskom šampionu budući da je Kangva tokom proleća nastavio da briljira i tako privukao pažnju brojnih evropskih klubova. 

Kako prenosi "MaxBet sport", Kigns Kangva nalazi se na radaru Monpeljea. Francuski velikan oduševljen je fizičkim i tehničkim predispozicijama reprezentativca Zambije i rešen je da ga već tokom leta angažuje. Novac neće biti problem, ali za sada nema naznaka koliko bi Crvena zvezda mogla da traži za svog vezistu. 

Informer

Kangva je ove sezone odigrao 19 utakmica, postigao je šest golova i ima dve asistencije. Upravo je to razlog Monpeljeovog interesovanja budući da se radi o igraču koji je sposoban da prozivede gol sebi, ali i saigračima. 

Isti izvor ističe da će skauti Monpeljea nastaviti da prate igre Kingsa Kangve do kraja sezone, a shodno njegovim igrama pašće odluka o ponudi.