Autor: Informer.rs

25.02.2023.

16:23

Foto: Starsportphoto

Sport

TRENER ZVEZDE ŽALI ZBOG USLOVA U IVANJICI! Milojević ZNA kako treba sa Partizanom!

Šef struke srpskog šampiona je naglasio loš teren u Ivanjici, verujući da će uskoro biti popravljen, jer je to u interesu srpskog fudbala.

- Mislim da smo odigrali dobar meč u uslovima koji su bili ponuđeni, svaka čast momcima, nije lako prilagoditi se uslovima i kontrolisati utakmicu na ovakvom terenu protiv čvrste ekipe kao što je Javor, ostaje žal što nije bilo još jedan gol iz prekida, ali mislim da je odnos bio dobar i motivacija i da smo zasluženo slavili - rekao je Milojević za Zvezda TV, a zatim se osvrnuo na teren:

- Mislim da je u interesu srpskog fudbala da to bude drugačij bude bolji teren, imaju prvoligaša, lep kraj je ovde, mislim da mogu da ponude mnogo više i da teren bude bolji, mislim da je to samo zbog nas, to je i zbog njih i zbog srpskog fudbala. Ne volim kada u pripremi utakmice razmišljam da li će nam teren dati da radimo ono što želimo. Svaka čast momcima, prilagodili su se, imamo kvalitet i uz malo sreće mogli smo i ubedljivije da slavimo.

Informer

 

Osvrnuo se mladi stručnjak i na predstojeći 169. Večiti derbi sa Partizanom.

- Ovakav pristup nam treba za svaku utakmicu. Znamo kakvu utakmicu imamo sledeće nedelje, moramo da učinimo sve zvezdaše ponosnim na toj utakmici i da damo 150 odsto i da zajedno slavimo - kaže Milojević koji je poslao poruku navijačima srpskog šampiona:

- Svakako, bez obzira na uslove, kakav god da je teren na strani, mi imamo navijače koji poprave to za 20 posto, jer imamo vetar u leđa kada je teško, nadam se da će popuniti Marakanu u petak za večiti derbi - istakao je Miloš Milojević u intervjuu za Zvezda TV.