Autor: Informer.rs

03.03.2023.

19:50 >> 19:57

Foto: Starsportphoto

Sport

RODIĆ SE IZVINJAVAO GROBARIMA! Vigo PROVOCIRAO navijače Partizana pa dobio LEKCIJU od saigrača! Pešić mu zapretio... (VIDEO)

Povela je Crvena zvezda golom Aleksa Viga posle samo pet minuta na 169. večitom derbiju. Argentinac je pokušao da centrira, ali je lopta ka golu kazačila Slobodana Uroševića, prevarila Aleksandra Popovića i upala u mrežu Partizana. 

Proključala je krv novajlije posle pogotka na debiju u najvećoj utakmici srpskog fudbala! Argentinac je nakon gola otišao do navijača Partizana, koje je "izrešetao" nakon čega su do njega došli saigrači i održali mu lekciju da se to ne radi. Milan Rodić je podigao ruke u znak izvinjenja, a Grobari su iz revolta naravili požar na tribini. 

Kada su videli šta je Vigo uradio odmah su reagovali igrači Zvezde. Kanga i Dragović su ekspresno pritrčali Argentincu, kako bi smirili situaciju i što pre ga vratili na teren, a Pešić mu je prstom pokazao da ne sme to više da radi. 

Pogledajte!

Ipak, ne treba zanemariti činjenicu da je Aleks Vigo Argentinac koji je u prošlosti nastupao na najvećem svetskom derbiju između Rivera i Boke, te da je u njemu proključala južnoamerička krv nakon veoma bitnog gola. 

Tekstualni prenos derbija možete da pratite na Informer.rs.

Bonus video