Autor: Informer.rs

03.03.2023.

22:35

Foto: Starsportphoto

Sport

VIGO JE MORAO DA DOBIJE ŽUTI KARTON! Jokić OŠTRO o sudiji ŽIVKOVIĆU!

Uspeo je Aleks Vigo da reši večiti derbi golom u petom minutu. Crvena zvezda je otišla na 16 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali se o fudbalskim dešavanjima malo priča nakon utakmice na Marakani. 

Najviše pažnje privukla je proslava gola Aleksa Viga koji je otrčao do navijača Partizana i "zapucao" na njih. Sudijski konsultat Zdravko Jokić je za "TV Arena sport" istakao da je Argentinac zaslužio žuti karton zbog "provokacija". 

- Pravila nalažu, da ako igrač posle gola provocira navijače, treba da dobije žuti karton. Mene je Vigo dosta začudio, on je tek došao u Srbiju, ovo je možda bilo i nepoštovanje navijača - rekao je Zdravko Jokić.

Nastavio je sudijski analitičar da govori o odlukama glavnog arbitra Aleksandra Živkovića i istakao da je zbog neiskustva i "straha" imao nekoliko grešaka! 

Ipak, ne treba zaboraviti da se radi o igraču koji dolazi iz tabora Rivera. Vigo je tokom karijere imao veliko iskustvo igranja na najvećem svetskom derbiju između Rivera i Boke gde dolazi i do mnogo "ozbiljnijih" proslava.