Autor: Informer.rs

04.03.2023.

08:44

Foto: Starsportphoto

Sport

BIVŠI LJUBIMAC DELIJA PISAO VIGU DA SE IZVINI PARTIZANU! Duško Tošić razočaran: SVEGA JE BILO OSIM....

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Duško Tošić, gledao je utakmicu u društvu naslednica Atine i Nike i bio je vidno razočaran viđenim.

- Svega je bilo osim fudbala! Zvezda je dobro ušla u meč, bila agresivnija, više je želela pobedu, dok je nastavak pripao Partizanu. Ipak, crveno-beli su zasluženo trijumfovali. Videlo se da se situacija u Partizanu prenela na igrače- poručio je bivši reprezentativac naše zemlje za Sportski žurnal.

Informer

 

Još jedan nekadašni član crveno-belih, Luis Ibanjez, gledao je uživo derbi i otkrio šta je savetovao zemljaka Aleksa Viga, ali i da mu je poslao poruku da se izvini za proslavu gola! 

- Rekao sam mu pre meča da mora da pruži sve od sebe, jer je derbi specifična utakmica. Morate sve vreme biti "nabrijani". Nisam govorio Aleksu da provocira! Na poluvremenu sam mu poslao poruku da se izvini za postupak pred južnom tribinom. On ne zna kakvo je ovde rivalstvo, u Argentini je normalno da se tako slavi- poručio je nekadašnji ljubimac navijača, a danas kapiten Grafičara.