Autor: Informer.rs

06.03.2023.

15:00

Foto:

Sport

ZVEZDAŠI, POSETITE MUZEJ NA MARAKANI! Zvezda uz besplatan ulaz spremila spektakularnu proslavu 78. rođendana!

Kako se navodi na sajtu crveno-belih, kapije "Marakane" biće otvorene, a jedan od segmenata biće i specijalna muzejska postavka, kroz koju će se zvezdaši prisetiti najslavnijih momenata bogate istorije kluba.

Navijači će imati priliku da obiđu muzejsku postavku, koja će pristalice kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe u prethodnih 78 godina.

Informer

 

- Pred utakmicu 26. kola Superlige Srbije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače našeg kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je naš klub ostvario u prethodnih 78 godina.  Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka našem dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani, smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene, koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice - stoji u tekstu na sajtu Crvene zvezde.

Utakmica 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u nedelju, 12. marta, od 16 sati.