Autor: Informer.rs

09.03.2023.

07:16

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIRIJUM MEĐU NAVIJAČIMA! Delije u neverici zbog Kampaca: Zver! Ljudi, uživajte! (FOTO)

Ekipu sa Malog Kalemegdana do 12. trijumfa u elitnom takmičenju vodio je Fakundo Kampaco sa 22 poena. Pored Argentinca istakli su se Ognjen Dobrić sa 15 poena, i Luka Mitrović i Ben Bentil sa po 10. 

Ponovo vlada euforija među navijačima, koji su prezadovoljni onim što su videli protiv Efesa. Zvezda je prekinula je negativan niz od dva vezana poraza i vratila se u život, i dalje ima šansu da se plasira u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Do kraja regularnog dela Evrolige ostalo je još sedam kola. Puleni trenera Duška Ivanovića ne smeju sebi da dozvole kiks do kraja regularnog dela takmičenja. Svaki meč je finale za crveno-bele u nastavku nadmatanja za TOP 8.

 Mi imamo cilj i želju i želimo da se borimo za Top 8. Za prethodne utakmice nema nikakvog opravdanja i neću više da se vraćam na to. Večeras smo imali potrebno strpljenje koje je potrebno kada se igra protiv ovako kvalitetnih ekipa. Imali smo šansu da podelimo dodavanje više i nađemo prave šuteve - rekao je trener Ivanović posle pobede protiv Efesa.

Navijači ne gube nadu, veruju da crveno-beli mogu među osam najboljih ekipa u elitnom takmičenju.

Kampaco i Lazarević oduševili su navijače igrom protiv Efesa. 

Delije bi žrtvovale neki meč u ABA ligi zbog TOP 8 Evrolige.

Delije su dodatno motivisale crveno-bele igrače protiv Efesa.

- Veoma sam srećan sa navijačima. Nisu prestajali da pevaju. To smo iskoristili kao motivaciju. Oni su naš šesti igrač. Daju nam energiju. Odlaze na gostovanjima i ovde pevaju čitav meč - poručio je posle meča Kampaco.