Autor: Informer.rs

13.03.2023.

14:24

Foto: printscreen

Sport

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAVELA ZVEZDINOG ASA! Luka Vildoza nije odoleo atraktivnoj pevačici, a JEDNA stvar ih je odala!

Iako ima zapažene partije u dresu Crvene zvezde, ako je suditi po društvenim mrežama Luka Vildoza je u februaru raskinuo emotivnu vezu zbog koje je vidno tugovao. Ipak, izgleda da je tome došao kraj!

On više nije sa svojom doskorašnjom devojkom Ainarom Hihon, a to je možda i nesvesno nedavno otrkio postavivši jedan srceparajući video na svoj Instagram profil.

Sa druge strane, atraktivna srpska pevačica Teodora Džehverović je nakon raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem prestala da govori o emtivnom životu, ali se šuška da je na pragu nečeg ozbiljnog sa njegovim poznatijim kolegom. 

Informer

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Vildoza je sa lepom Ainarom bio u vezi skoro dve godine, a da više nisu zajedno moglo se naslutiti još kada je ona obrisala njihove zajedničke fotografije.  Argentinac koji je brzo kupio naklonost navijača Crvene zvezde, nakon kraha ljubavi počeo je da se raspituje za lepu pevačicu, a ubrzo su počeli jedno drugo na prate na Instagramu!

Inače, ovo nije prvo povezivanje Teodore sa sportistima, jer je nedavno odjeknula vest da je u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem. Da je interesantna i svetskim zvezdama otkrila je Džehverovićeva, koja je veliku popularnost stekla nakon učešća u rijalitiju Zadruga. Popularna "Džehvi" je obelodanila koliko je bila uzbuđena što je nedavno njenu objavu komentarisao slavni Brazilac i as PSŽ-a, Nejmar. 

Informer

 

Naime, ona je nastupila na dočeku Nove godine ispred Skupštine, a pred sam početak, pevačica je sumirala utiske iz 2022. godine i otkrila planove za narednu, pa usput spomenula i brazilskog fudbalera i to kako je reagovao na njenu objavu!

- E, nije mi zaigralo ni si srce, ni mašta! Ja sam bila šokirana kada sam videla poruku od njega, bila sam u fazonu: "Ko je sad ovo" i kad sam ušla, rekla sam: "Čekaj, nemoguće", jer ja tog čoveka ni ne pratim. Bila sam u fazonu: "Ja stvarno ovo moram da objavim", možda je glupo za nekoga, ali Nejmar mi je pustio poruku, ljudi - smejala se pevačica tada i dodala:

Informer

 

- Ma, nije me startovao, ma kakvi, verujem da je to bilo kroz foru - zaključuje Džehverovićeva.

Nedavno je argentinski košarkaš otrkrio da uživa u Srbiji.

- Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem - istakao je on, a upućeni tvrde i da je jedan od razloga naša pevačica.

Bilo kako bilo, Teodora je lepak za sportiste, pa ne čudi što je Luka Vildoza bacio oko na zgodnu pevačicu! Hoće li im veza zaživeti, ostaje da se vidi...