Autor: Informer.rs

19.03.2023.

19:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEKI NISU SPOSOBNI DA NOSE ZVEZDIN DRES, JAČI SU NA PRIČI NEGO NA DELU! Milojević BESAN KAO RIS nakon remija u Kruševcu!

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde odigrali su večeras bez pobednika, 1:1 (0:1) u meču 27. kola Superlige Srbije. Crvena zvezda je povela golom Mirka Ivanića u 38. minutu. Domaći fudbaleri su uspeli da izjednače u 85. minutu pogotkom Bojana Matića.

Želeo je Miloš Milojević da "rotira" sastav u Kruševcu i da šansu igračima koji su igrali manje tokom proleća. Ipak, utisak je da rezervisti crveno-belih nisu opravdali poverenje, a takav stav odmah nakon utakmice izneo je i trener Zvezde. 

- Napredak me nije iznenadio. Ova utakmica mi je dala potvrdu ko je spreman, a ko nije da nosi dres Crvene zvezde! Nažalost ima igrača koji su jači na priči nego na delu, to se odrazilo. Čestitam momcima iz Kruševca, bili su i igri, birali smo loše odluke i nismo zatvorili utakmicu kada je trebalo - rekao je Miloš Milojević. 

Informer

Crveno-beli u prvi na tabeli SLS sa 73 boda, dok je Napredak deseti sa 27. Crvena zvezda će u narednom kolu domaćeg šampionata dočekati Mladost iz Novog Sada, dok će Napredak gostovati Kolubari u Lazarevcu. Sada sledi dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza, a potom i nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu.