Autor: Informer.rs

19.03.2023.

20:41

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

MILOJEVIĆ NAJAVIO PROMENE! Ko može da prati naš "VOZ" može, ko ne...

Fudbaleri Napretka i Crvene zvezde odigrali su večeras u Kruševcu bez pobednika, 1:1.

- Utakmica u kojoj ne iskoristimo šanse i budemo kažnjeni iz tri povezane greške. Prvo bespotreban faul, zatim loša reakcija i onda 'spavanje' na drugoj lopti, to se kažnjava. Dobio sam odgovore na pitanja ko može, a ko ne može da iznese zahteve, tako da je bilo dobrih stvari, ali nedovoljno da se pobedi u Kruševcu. Čestitam Napretku na bodu. Nisam zadovoljan utakmicom, jer, bez obzira na rezultat, po ko zna koji put moram da se pravdam za loš mentalitet svojih igrača. Motivacija igrača je bila na nivou druge lige, odnos u drugom poluvremenu katastrofalan. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, ništa više od toga, dok smo u nastavku sve vreme čekali da protivnik postigne gol i verujem da su moji igrači srećni zbog Napretkovog pogotka. Naravno, ne bih ništa oduzimao ekipi Napretka, bod domaćina je i plod njihove dobre igre - rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

U Superligi Srbije sledi reprezentativna pauza od dve nedelje.

- Prijaće sa mentalnog aspekta, ali ima mnogo igrača, koji pauzu moraju da iskoriste da dodatno rade, jer smatram da im odmor nije potreban, s obzirom da nisu imali minutažu - dodao je trener Crvene zvezde.

Informer

Milojević je na kraju istakao da najviše zbog toga što fudbaleri Crvene zvezde nisu nagradili navijače pobedom.

- Žao mi je zbog navijača, dođu, igramo 45 minuta odlično, ali mentalitet je takav kakav jeste, i za to nam treba promena u sastavu.  Ko može da prati naš 'voz' može, ko ne može, ne može - zaključio je Milojević.