Autor: Informer.rs

22.03.2023.

16:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH IGRAČA SUPERLIGE! Biser se vraća na MARAKANU!

Poslala je Crvena zvezda prošle sezone Vladimira Lučića na kaljenje u Čukarički, ali bi već ove mogla da ga vrati na Marakanu. Potencijalni reprezentativac Srbije "eksplodirao" je na Banovom brdu i privukao pažnju srpskog šampiona koji je spreman da iskoristi klauzulu o reotkupu njegove pozajmice. 

Lučić je letos radio sa prvim timom Crvene zvezde, ali je usled paklene konkurencije poslat Čukaričkog. Velikan sa Banovog brda ima mogućnost otkupa za 300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, ali srpski šampion ima opciju da aktivira reotkup u identičnom iznosu. 

Mladi reprezentativac je iskoristio priliku na Banovom brdu, dobio poverenje trenera Dušana Kerkeza, a kakvu sezonu igra potvrđuje činjenica da je nedavno debitovao i za A selekciju Srbije protiv Amerike. Bio je na širem spisku i za martovske kvalifikacije, ali je odlučeno da sa Stefanom Mitrovićem zaigra za mladu reprezentaciju. 

Informer

Upravo bi status Stefana Mitrovića mogao da utiče na njegov povratak na Marakanu. Ukoliko rođeni Nišlija tokom leta napusti Crvenu zvezdu, srpski šampion će vratiti Lučića. 

Plan je da od naredne sezone Aleksandar Katai ima nešto drugačiju ulogu i zauzme mesto iza napadača, a da po levoj strani dejstvuje "kaparisani" Piter Olajinka. U tom sistemu Lučić bi delio minutažu za napadačem iz Nigerije.