Autor: Informer.rs

02.04.2023.

14:29

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDIN BISER RASPAMETIO EVROPU! Pogledajte majstorije o kojima svi bruje! Ludilo kakvog igrača imaju crveno-beli! (VIDEO)

Nikola Topić (17) spektakularnim partijama na Evroliginom ANGT turniru ostavio je bez teksta košarkaški svet. 

Juniori Crvene zvezde izborili su plasman u veliko finale ovog prestižnog turnira, a od 18.30 ih očekuje utakmica sa Megom. Vodio je Topić svoj tim protiv "Next Generation" tima (96:95) sa 49 poena uz fantastičan šut iz igre. Pogodio je deset od 13 pokušaja za dva poena, ubacio je tri trojke iz sedam pokušaja, dok je bio nepogrešiv sa linije za slobodna bacanja (20/20). Niko nije mogao da ga zaustavi, imao je nestvaran indeks korisnosti 65!  Prethodno je razbio i Valensiju, pa je jasno da navijači jedva čekaju da Top počne da diriguje igrom prvog tima.

Informer

Nikola Topić, Zvezdin biser koji oduševljava košarkaški svet

Bruji Evropa o dominaciji Zvezdinog klinca, koji maestralnim partijama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Velika karijera je pred mladim plejmejkerom, a odavno je nadmašio vršnjake, pokazao da može da dominirao i u seniorskoj konkurenciji sa samo 17 godina. Ove sezone je žario i palio u dresu OKK Beograda gde je na pozajmici. Blista u Košarkaškoj ligi Srbije, prosečno beleži 19,3 poena po meču, apsolutni je lider tima. 

Pogledajte zašto Zvezda i Srbija ne moraju da brinu za budućnost, kada je reč o poziciji plejmejkera.