Autor: Informer.rs

03.04.2023.

17:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

MILOJEVIĆ GA NIJE DOBIO, ALI BAHAR IZGLEDA HOĆE! Izrealac na meti CRVENE ZVEZDE!

Dobila je Crvena zvezda lekciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Makabija iz Haife koju je skupo platila budući da je eliminisana u plej-ofu za plasman u elitno takmičenje. Zbog toga, na Marakani su pomno pratili dešavanja na izraelskom tržištu kako bi iz tabora svog dželata doveli pojačanje. 

Do toga, makar za sada, nije došlo, ali je gotovo izvesno da će od leta novi trener Crvene zvezde biti Barak Bahar, šef stručnog štaba u Haifi. Već danima se piše o tome da je Izraelac sklopio dogovor sa velikanom sa Marakane i da je njegov dolazak u Ljutice Bogdana gotova stvar. 

Šuškalo se o tome da bi Bahar u Beograd mogao da dovede i tandem iz Makabija. Navodno, na meti Zvezde bili su Pjero i Omer Acili, ali je utisak da crveno-beli nemaju potrebu da jačaju ofanzivnu liniju tima. Ipak, to ne znači da Bahar ne razmatra dovođenje svog nekadašnjeg ratnika na sredini terena. 

Informer

Zimus je na meti Crvene zvezde bio Neta Levi. Standardni reprezentativac Izraela imao je, prema pisanju "Mozzart sport" načelan dogovor sa srpskim šampionom, ali je posao u poslednjem momentu propao. On je pristao na platu manju od 500.000 evra na Marakani budući da je čuo mnogo lepih stvari o Crvenoj zvezdi i Beogradu, ali je na kraju završio u Gambo Osaki. 

Levi je zimus bio velika želja Miloša Milojevića koji sa Crvenom zvezdom hrabro grabi ka duploj kruni, ali mu to, po svemu sudeći, neće biti dovoljno za produžetak saradnje sa crveno-belima. 

Situacija bi mogla da se promeni ovog leta kada Bahar preuzme Crvenu zvezdu. Levi ima ugovor sa Japancima do leta 2026. godine što je otežavajuća okolnost, ali bi poziv nekadašnjeg trenera mogao da promeni stvari.