Autor: Informer.rs

06.04.2023.

21:55

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA I DONČIĆ!? ŠANSA POSTOJI! Lukin OTAC raspalio maštu DELIJA!

Magično veče u Pioniru! Crvena zvezda je savladala lidera Evrolige Olimpijakos, upisala 16. pobedu. Utakmici u Pioniru prisustvovao je i Saša Dončić, otac Luke Dončića.

- Ja ne znam kojim rečima može da se opiše ova atmosfera. Naravno, sve je bilo fenomenalno, što se tiče košarke, igre i atmosfere. Odličan pet - rekao je Saša Dončić. 

Rekao je Saša da Fakundo Kampaco i Luka Dončić imaju slične "fore", a to ne treba puno da čudi budući da su bili saigrači u Real Madridu. 

- Malo u šali, ali ima neke iste fore kao Luka. Kampaco je još jednom pokazao da je vrhunski igrač, jedan od najboljih u Evropi. To što on prezentuje je lepota gledati - jasan je bio otac jednog od najboljih košarkaša sveta. 

Informer

Odavno je poznato da je Luka Dončić veliki navijač Crvene zvezde, a novinare je zanimalo postoje li šanse da as Dalasa dođe da pogleda utakmicu crveno-belih. 

- Šanse su uvek tu, postoje.  Pričamo mi dosta i o Zvezdi i o košarci, ali trudimo se da se izolujemo od toga, jer smo faktički ceo život u košarci, pa se trudimo da pričamo i o drugim temama - podvukao je Saša Dončić.