08.04.2023.

17:50

Foto: Starsportphoto

Sport

NIJE LAKO IGRATI U ČAČKU! Ivanović pred Borac: ZNA SE ŠTA MORAMO DA URADIMO!

- Utakmice u Čačku su uvek izazov... Borac je tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra i nekoliko vrlo mladih i talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda - rekao je Ivanović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Borca, u utakmici 25. kola ABA lige.

Informer

- Nikada nije lako igrati u Čačku, bez obzira na poziciju i trenutnu formu ekipe Borca. Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu - rekao je košarkaš Zvezde Dalibor Ilić.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i tri poraza. Na drugoj strani, Borac je pretposlednji na tabeli sa skorom 6/18 i bori se za opstanak u ABA ligi.

- I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost - dodao je Ilić.

Utakmica u Čačku na programu je sutra od 19.30.