02.05.2023.

14:40 >> 14:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA U POHODU NA DRUGI TROFEJ! Milojević igračima: Nemate pravo na grešku

 

Poslednji put Napredak se sastao sa Zvezdom u martu ove godine, takođe u Kruševcu i bilo je nerešeno (1:1). To je dovoljno da Milojević pozove svoje igrače na oprez, jer svaka greška u Kupu mogla bi skupo da košta.

- Igrali smo meč pred reprezentativnu pauzu protiv Napretka. Kruševljani su dobri u prekidu i koriste prostor ukoliko protivnik loše stoji iza lopte. Mogu da budu neugodni, neće im faliti motiva, jer je Kup takvo takmičenje gde jedna utakmica rešava sve, tako da, prava na grešku nemamo. Potrebne su nam dobra igra i enerija da bismo prošli dalje - kaže Milojević.

Poslednji meč crveno'beli su odigrali kod kuće protiv Čukaričkog u lako su pobedili (4:0). Strateg srpskog šampiona ističe da rezultat možda ne oslikava razliku među ekipama, ali njemu daje za pravo da veruje da može da računa na svakog od igrača koje ima.

Informer

Fudbaleri Crvene zvezde

- Uvek igramo u najjačem sastavu, tako će biti i sutra. Većina Igrača koji su odigrali dobro protiv Čukaričkog zadržaće mesto u timu. Ona utakmica je odlično izgledala. Ne znam jesmo li baš za četiri gola kvalitetniji od Brđana, ali važno je da smo pobedili. Kada je dobar odnos i kad se ispoštuju zahtevi, ne morate da igrate u najjačem sastavu da biste dobili, tako je bilo u nedelju. Drago mi je zbog momaka koji su dobro odigrali, stavili su me na slatke muke kada biram tim - ocenjuje Milojević.

Informer

Trofej Kupa Srbije

On je posebno pričao o Urošu Spajiću, koji je nešto ranije danas za Informer.rs rekao da se oseća spremnim da igra koliko je potrebno.
- Nisu svi spremni, ali znaćemo više posle današnjeg treninga. Ako Rakonjcu fizički status dozvoli, trebalo bi da počne sutra. Što se Spajića tice, on je spreman za 30-40 minuta, eventualno poluvreme. Sve zavisi od utakmice i intenziteta, da li ima puno duela ili je čistiji fudbal. Svakako ćemo gledati da ga uvedemo onda kada procenimo da je najbolje - zaključio je Milojević.