07.05.2023.

20:10

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA IDE U ZADAR PO POLUFINALE! Ivanović: Zanima nas samo pobeda

Crvena zvezda ima meč loptu za plasman u polufinale plej-ofa Aba lige, pošto će sutra od 17.00 časova (Arena 1 premijum) gostovati Zadru. Izabranici Duška Ivanovića vode 1:0 u seriji, jer su u prvom susretu pobedili goste u Beogradu (100:73). Igra se na dve pobede, tako da imaju priliku da okončaju ovu fazu takmičenja u svoju korist.

Prema Ivanovićevim rečima, neće biti lako, ali idu na pobedu.

- Ponoviću se, ali ništa se nije promenilo u odnosu na najavu prethodne utakmice. Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nema nikakav pritisak, ima najkorisnijeg igrača lige Luku Božića i na sve to igra pred svojom publikom. Želimo pobedu, tako da maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici i odigramo je čvrsto i dobro. Krećemo u meč kao da je 0:0 u seriji - poručio je Ivanović.

Informer

Duško Ivanović

Sa trenerom je saglasan i košarkaš Branko Lazić, koji se nada da će se u Beograd vratiti kao pobednik.

- Sada već dobro poznajemo ekipu Zadra, tim koji je odigrao dobru sezonu i koji nas je pobedio u Beogradu svojevremeno. Igraće pred svojim navijačima i potpuno će opušteno ući u utakmicu. Na nama je da zaustavimo njihovu bržu igru, dobar šut, i momka koji je zasluženo MVP lige. Idemo na pobedu i želimo da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom - zaključio je Lazić.