07.05.2023.

20:50

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA BEZ PREPOZNATLJIVE PODRŠKE! Nema navijanja protiv Voždovca

Izabranici Miloša Milojevića odigraće sa Voždovcem u gostima utakmicu koja neće imati rezultatski značaj, jer su već obezbedili titulu. Ipak, ako pitate sve u klubu, ali i navijače crveno-belih, reći će vam da im je svaki meč jednako važan i da onaj ko nosi Zvezdin dres uvek ide na pobedu. 

Ekipa srpskog šampiona ovaj put neće imati prepoznatljivu podršku grupe navijača koja je uvek prati. Razlog je žalost u kojoj se nalazi naša zemlja zbog dve vezane užasne tragedije koje su se tokom ove nedelje dogodile u razmaku od samo dva dana.

U saopštenju koje je izdala navijačka grupa "Delije sever", navodi se da iako će proći Dani žalosti, navijanja neće biti.

Informer

Navijači Crvene zvezde

"Iako prolazi trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u našoj zemlji, gde je mnogo nevinih ljudi stradalo, a mnogo njih je i povređeno i gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor grupe "Delije sever" je da neće biti navijanja na utakmici sa Voždovcem. Ako ništa, bar još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo svojim postupkom da odamo poštu preminulima i poželimo da se nikad ništa ni približno više ne dogodi u našoj zemlji" navodi se u saopštenju.