Autor: Informer.rs

10.05.2023.

14:06

Foto: Starsportphoto

Sport

AMERIKANAC RASPLAKAO SRBIJU! Kinsi obukao Zvezdin dres u znak podrške našem narodu posle jezive tragedije!

Terens Kinsi je dres Crvene zvezde nosio tokom 2016. godine, a crveno-beli su mu očigledno ostali u srcu. Tokom nedavnog bajkerskog skupa u  Tampi na Floridi Kinsi je nosio crveno-beli dres, a na Instagram profilu je otkrio zbog čega je to uradio.

- Nosio sam dres Crvene zvezde kako bih pokazao ljubav i podršku celokupnoj srpskoj zajednici. Prošle nedelje 14-ogodišnji dečak je ubio čuvara i osmoro dece u beogradskoj školi. Sutradan je ubijeno osmoro ljudi u gradu u blizini Beograda. Molim se za snagu i mir svih porodica širom sveta koje su pogođene ovim nerazumnim činom. Jedna ljubav - košarka. U krvi samo Zvezda - napisao je Kinsi, koji je poslednji angažman imao 2020. kada je igrao za Orlandinu.


K. K. (13) koji je naoružan ušao u Osnovnu školu Vladislav Ribnikar, hicima iz pištolja koji je uzeo iz očevog sefa usmrtio je osam učenika i čuvara te škole, a šest đaka i nastavnicu ranio. K. K. je čuvara škole ubio sa 14 metara razdaljine, da bi potom ušao u školu i ubio tri učenice koje su se nalazile u hodniku. Posle toga se uputio u kabinet istorije u kom je njegovo odeljenje imalo prvo čas i tamo otvorio vatru, usmrtivši još četvoro učenika. Nakon pucnjave izašao je kroz prozor na prvom spratu, izvadio okvir i bacio ga pored stepenica, potom pozvavši policiju.

Kod sebe je imao dva pištolja i pet okvira sa mecima, kao i četiri Molotovljeva koktela koje je planirao da baci na ulaz kako niko ne bi mogao da priđe dok ne završi ono što je naumio. 

Već narednog dana, Uroš Blažić (21) je ubio 8 osoba a pokušao da ubije još 12. Ubica iz Mladenovca naveo je da je u žrtve u Malom Orašju ispalio dva kundaka municije (oko 60 metaka), pa da je nastavio da puca u ljude na koje je naišao u Duboni, a potom i u grupicu koja je sedela u školi i to zato što nisu hteli da mu se izvinu?! Na saslušanju ubica je izneo zastrašujuću odbranu - da je hteo da pokaže da sa njim nema šale i zezanja!