Autor: Informer.rs

11.05.2023.

15:09

Foto: Informer

Sport

LOŠE VESTI ZA DELIJE! "MUNDO DEPORTIVO" OTKRIO! Kampaco se Zvezdi IZA LEĐA video sa Sančezom, a sakrio je to i od AGENATA!

Sve češće se piše o  povratku Argentinca Fakunda Kampaca u "kraljevski klub", a sada to tvrdi i španski "Mundo Deportivo".

Dobro obavešteni novinar Hose Ignasio Uguet piše da je Kampaco našao novog agenta i da se u Barseloni u tajnosti sastao sa Huanom Karlosom Sančezom, prvim čovekom Real Madrida.

Informer

 

Osvrnuo se Hose Ignasio Uguet na informacije da je Kampaco još 17. marta pred meč Crvene zvezde u Barseloni pričao sa Sančezom i da je spreman Argentinac da odbije mnogo unosnije ponude kako bi se vratio u Real za manje novca. 

"Uprkos demantijima koji su došli nakon što je "Relevo" dojavio vesti Kampaco se jeste sastao sa Huanom Karlosom Sančezom, šefom košarkaške sekcije Real Madrida, 17. marta u Barseloni. Navedeni sastanak se dogodio iza leđa njegovog kluba Crvene zvezde koja je bila u Barseloni i tog dana je igrala meč Evrolige sa Barselonom. Takođe se to desilo iza leđa njegovih agenata", navodi se u tekstu objavljenom na "Mundo Deportivu". 

Podseća španski medij da Kampaco osim ponude Crvene zvezde za produženje saradnje ima ponude Monaka i Anadolu Efesa, a da se i Panatinaikos uključuje u tu trku. Navodno svi ti klubovi nude 3.000.000 evra po sezoni Kampacu, a u Real je on spreman da se vrati za 3.000.000 evra, ali bruto, pre odbijanja poreza, pa bi mu ostalo "samo" tek nešto više od 1.000.000 evra.