17.05.2023.

09:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEMA KALKULACIJA! Zvezda u NAJJAČEM SASTAVU na TSC

Fudbaleri Crvene zvezde igraće danas od 18.30 (Arena 1 premijum) najvažniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone. Crveno-beli gostuju u Bačkoj Topoli TSC-u u polufinalu Kupa Srbije. Svi na "Marakani" veruju da imaju snagu da pobede i dođu na korak od još jednog trofeja u ovoj sezoni. To bi ujedno bila i treća vezana dupla kruna za srpskog šampiona i podvig koji niko u ovoj ligi nije nikada ostvario.

Informer

Aleksandar Dragović

Stoga nema kalkulacija, već će trener Miloš Milojević na teren izvesti najjači sastav. Iako je u prvenstvu počeo da eksperimentiše i pruža šansu mlađima, u Kupu za to nema mesta.

Ulog je isuviše veliki, pa će na golu biti iskusni Milan Borjan, a ispred njega štoperi Eraković Aleksandar Dragović, dok će po bokovima igrati Aleks Vigo i Irakli Azarov. Uloga zadnjeg veznog biće poverena Srđanu Mijailoviću. U nekoliko navrata ispostavilo se da je Zvezda neprobojna po sredini dok je on u igri i onog trenutka kad izađe, protivnici lakše stižu do Borjanovog gola. Uz njega će biti Kanga, a kreatori igre iza napadača Pešića biće Osman Bukari i iskusni Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Bilo je mučenja u martu kad je beogradski tim gostovao u Topoli. Pobedio je 2:1, ali igra koju je prikazao nije bila impresivna. Štaviše, po šansama koje je stvorio, ne bi bilo nezasluženo da je TSC trijumfovao.

Informer

U sportskom sektoru na "Marakani" uvereni su u kvalitet svog tima, pod uslovom da bude motivisan.
- Ovoj tim može da pobedi svakog ako igra na visokom nivou. Međutim, bilo je mečeva u kojima, hteli to da priznamo ili ne, motivacija igračima bila nije bila na sto odsto, na primer u prvenstvu nakon matematičkog overavanja titule. E sa takvim pristupom mogli bismo d aupadnemo u problem. Zbog toga se nadamo da će svi biti raspoloženi za igru - rečeno je Informeru sa "Marakane".