Autor: Informer.rs

24.05.2023.

16:07

Foto: starsport

Sport

VILDOZA JE PANATINAIKOSOV! Loše vesti iz GRČKE stigle u ZVEZDU!?

Spreman je Panatinaikos za napad na titulu u Evroligi. Nakon decenije tavorenja u donjoj polovini elitnog takmičenja, Zeleni su rešeni da se sledeće sezone vrate u sam vrh, a grčki portal "Sport24" najavljuje da će atinski velikan imati najveći budžet u poslednjih desetak godina. 

To potvrđuje i angažman Ergina Atamana koji nakon dve titule sa Anadolu Efesom seda na kormilo Panatinaikosa. Juče smo pisali da su Zeleni ponudili Kevinu Panteru dvogodišnji ugovor težak 5.000.000 evra, a grčki mediji sada idu korak dalje. Na meti velikana iz OAKA Arene nalazi se i Luka Vildoza!

Već neko vreme se priča o potencijalnim pojačanjima, a u Grčkoj Vildozu već smatraju novim igračem Panatinaikosa. Naime, novinar Aleksandros Trigas je u podkastu "ANT1's Game Night" istakao kako je nemoguća misija da Argentinac naredne sezone ne bude deo Panatinaikosa 

- Vildosa slobodno može da se smatra igračem Panatinaikosa. To je priča koja je došla dotle da bi toliko stvari morale da krenu naopako da bi se njegov dolazak u Panatinaikos izjalovio - rekao je Trigas. 

Informer

Ističe grčki novinar da je budžet nikada veći te da se očekuje veliki broj pojačanja u zelenom delu Atine. Između ostalog - Kevin Panter i Luka Vildoza stigli bi kao lideri nove generacije koju će sa klupe predvoditi Ataman. 

- Novčanik Panatinaikosa je pun posle tri godine i rekao bih da je budžet kluba za narednu sezonu najveći u poslednjih deset godina. Zbog loših rezultata u psoeldnje tri godine, sada je priča drugačija - klub će plaćati više za igrače koje dovodi kako bi ih lakše ubedio da prihvate ponudu - dodao je poznati tamošnji novinar. 

On je dodao i da su agenti svesni platežne moći Panatinaikosa pa su već počeli da nude svoje najbolje igrače klubu iz Atine.