30.05.2023.

09:54

Foto: Starsportphoto

Sport

NAPUSTIO BEOGRAD: Barak se vratio kući

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar napustio je juče Beograd. On se vratio u Izrael, pošto ima slobodno do 19. juna, kada bi trebalo da počnu pripreme za narednu sezonu.

Barak je u Beograd doputovao u subotu, dan pre poslednje ovosezonske utakmice crveno-belih. Osim što je prisustvovao prolsavi titule, vreme je iskoristio i da pogleda nekoliko stanova, kako bi odlučlio gde će živeti. Prema rečima našeg izvora, Beograd mu se dopao.

- Bahar je stigao u subotu i od starta se osećao dobrodošlim. Ljudi koji su ga sreli i prepoznali, želeli su da mu priđu i da se slikaju sa njim. Odmah je došao u klub, sreo se sa čelnim ljudima   i zatekao je tu i trenera Miloša Milojevića. Zatim je gledao neke stanove. Fokusirao se na dve luksuzne lokacije u gradu i još nije odlučio, ali izabraće neku od njih - objasnio je naš izvor.

Informer

Barak je u nedelju prisustvovao prolsavi titule, u ponedeljak je zbanično predstavljen, a već uveče u 18.00 časova imao je let za Tel Aviv.

- Nakon promocije ostao je još malo u klubu, završio obaveze i vratio se kući. Nema potrebe   da ostaje u Beogradu, pošto ekipa ima slobodno do 19. juna. Tada će biti okupljanje. Svavako će konstantno biti na vezi sa rukovodstvom kluba, kako bi zajedno dogovaračli pojačanja - zaključio je naš izvor.