30.05.2023.

15:39

Foto: Starsportphoto

Sport

SEZONSKE KARTE VAŽE I ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo za koliko para će moći da se gleda Zvezda u eliti

Odavno nema nikakve dileme da će Crvena zvezda od septembra igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a to su jedne utakmice na kojima se očekuje da "Marakana" bude puna ili makar solidno napunjena. Prethodnih sezona, kad su crveno-beli igrali u eliti, bilo je komentara da su karte skupe i da prosečan navijač ne može da ih priušti.

Informer

Navijači Crvene zvezde

U sezoni pred nama, onaj ko bude kupio godišnju kartu, moći će sa njom da ulazi i na evropske utakmice. Prema saznanjima "Mocart sporta", sezonska ulaznica za severnu tribinu koštaće 15.000 dinara. Najskuplja će biti ulaznica za deo zapadne tribine koji nosi naziv "Siniša Mihajlović". Za njega će biti potrebno izdvojiti 30.000 dinara.

Kreće obnova članarina

Crvena zvezda počeće početkom juna obnovu članarina najvernijim navijačima. Za mađe od 18 godina iznosiće 1.200 dinara, a za ponoletne 1.800 dinara. Obnova članstva i nova učlanjenja biće dostupna i na karavanu koji će ovog leta obići više od 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Na ove cene popust od 30 odsto imaće članovi kluba. Kad se na tu cifru doda plaćanje članarine, najjeftinija sezonska karta biće nešto više od 100 evra. Ukoliko neko neđželi sezonsku, već samo pojedinačne za Ligu šampiona, cena će biti oko 3.500 dinara, mada nije još precizirano.

Uprava kluba nada se da će ove sezone od karata zaraditi između četiri i pet miliona evra, a to je cifra kojom bi bila zadovoljna.