Autor: Informer.rs

04.06.2023.

11:55 >> 12:35

Foto: printscreen

Sport

NEDOVIĆA ISCEPALA JOVETIĆEVA SESTRA! Novopečeni tata je zgrabio FLAŠICU, pa pao u trans... (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde i njegova supruga, manekenka Mina Nedović, postali su roditelji devojčice. 

Naslednica skladnog para dobila je ime Talia, a uspešni sportista je lumpovao u društvu najbližih i nije skidao osmeh sa lica celo veče. Ni sam ne zna Nedović koliko majica mu je iscepano, a potpuni hit su snimci na kojima je polu go iz flašice.

Nemanja i Mina su zajedno od 2014. godine. Nedović je zbog karijere često menjao gradove, a prelepa izabranica ga je pratila, koliko su joj obaveze dozvoljavale.

Informer

 

Pre tri godine su se venčali kod matičara, a dve godine kasnije, kada je prošla pandemija korona virusa, par je napravio i crkveno venčanje i veliku svadbu.

Viđen je pravi spektakl! Goste su zabavljale zvezde poput Milice Pavlović i grčke pevačice Ane Visi. Mlada, koja je blistala u prelepoj venčanici, u jednom momentu se popela na stolicu, ponela je grčka muziku, pa je u zanosu počela da lomi tanjire. Čak je imalo iznenadila i supruga. 

Na ceremoniji je bio veliki broj srpskih košarkaša među kojima su Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Vasilije Micić, Nikola Kalinić, Danilo Anđušić, Nemanja Dangubić i Nemanja Bjelica. Šou je pravio i as Partizana Janis Papapetru.