Autor: Informer.rs

14.06.2023.

23:30

Foto: Starsportphoto

Sport

IVANOVIĆ OPTIMISTA: Verujem u moje momke, idemo po brejk!

Crveno-beli nisu dobro počeli borbu za odbranu titule u regionalnom takmičenju, pošto su u utorak veče poraženi od večitog rivala u Beogradskoj areni sa 88:80. Loše je aktuelni srpski šampion otvorio taj meč, a očajno prvo poluvreme koštalo ga je zaostatka od čak 20 poena na pauzi.

Međutim, u nastavku se tim sa Malog Kalemegdana probudio, uspeo da dođe i na "minus pet", ali nije imao dovoljno snage za preokret. Šef stručnog štaba veruje da će potpuno drugačija slika biti viđena na drugom duelu.

- Uveren sam da možemo da savladamo Partizan. A da bismo to uradili moramo da damo sto posto naših mogućnosti. Verujem mojim igračima, imam puno poverenje u njih. Igra se na tri pobede i ništa još nije gotovo - naglasio je Duško Ivanović.

Informer

 

Krilo crveno-belih Ognjen Dobrić (28) promašio je jedan od ključnih šuteva u završnici prvog okršaja. On očekuje da ceo tim odigra mnogo bolje sutra uveče.

- Serija je tek počela, ima još puno da se igra. U odnosu na utakmicu u utorak moramo u drugoj da odigramo znatno čvršće u odbrani, sa još većom energijom i dozom agresivnosti. Idemo korak po korak, samo tako može u finalu. Verujemo u sebe i ne odustajemo od borbe - poručio je Dobrić.