Autor: Informer.rs

15.06.2023.

22:30

Foto: Informer

Sport

SKANDAL POSLE DERBIJA! Duško Ivanović ISPROVOCIRAN hteo da napusti pres-konferenciju!

- Kao prvo čestitke Partizanu, iskoristio je prednost domaćeg terena, igrali smo puno bolje nego u prvom meču. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo darovali pobedu Partizanu. Ništa, 2:0 je, ali to ništa ne menja naš filing da osvojimo ABA ligu, idemo u treću utakmicu, vratićemo se... 

U tom trenutku neko od prisutnih novinara je prokomentarisao glasno "Ma, vratićete se" posle čega je trener crveno-belih hteo da napusti salu, ali je posle izvinjenja Partizanovog portparola Ivana Ivkovića ipak ostao.

- Da idem ja? Imajte malo respekta prema meni, ja imam respekta prema vama. Recite sada još nešto slobodno - pobesneo je Ivanović.

Usledilo je pitanje vezano za veliku potrošnju i šta je nedostajalo večeras njegovom timu za pobedu.

- Nama je večeras samo falio dobar završetak akcija, ali vratiće nam se to - odgovorio je Ivanović

Zvezdin trener je zatim odgovorio na pitanje odakle toliki optimizam.

- Znam da možemo da pobedimo Partizan. Ako neko hoće da osvoji ABA ligu onda ne treba da imamo sumnje, a mi nemamo sumnje.

Šta je razlog tolike dekoncentracije i kako u narednom meču koji može da bude i poslednji?

- Mi ćemo u trećoj utakmici da igramo sa maksimalnom energijim. Promašivali smo zicere, ali to je deo igre. Nadam se da ćemo ih u narednoj utakmici pobediti.

Šta će vam biti primarni cilj u narednom meču?

- Mislim da se dobro poznajemo. Neki sitni detalji će odlučiti, da ne ulazimo sad u detalje - zaključio je Duško Ivanović.