16.06.2023.

14:21 >> 14:26

Foto: Starsportphoto

Sport

PREDSEDNIK DRŽAVE UGOSTIO BAHARA: Srećno ti bilo u Crvenoj zvezdi

Onog trenutka kad je prihvatio poziv da bude trener u Crvenoj zvezdi, Barak Bahar postao je zvezda i u svojoj zemlji, ali i u Srbiji. Izaziva pažnju gde god da se pojavi, prati se svaki njegov korak, a poslednji koji mu je ukazao čast je prvi čovek Izraela Jicak Hercog. 

O tome je Barak izvestio pratioce na instagramu.

Informer

"Ove nedelje sam sa svojom porodicom pozvan na sastanak sa uvaženim predsednikom Hercogom i njegovom suprugom Mihal na kome nam je poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u našim životima. U poslednjih nekoliko nedelja, otkako sam najavio selidbu u Crvenu zvezdu, dobili smo stotine emotivnih čestitki i želja za uspeh od raznih ljudi ljubitelja fudbala iz svih timova i iz cele zemlje, raznih klubova, pa čak i od mnogo Izraelaca koji žive u Srbiji i koji već čine da se osećamo kao kod kuće i pre nego što smo stigli. Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti i još više uzbuđeni zbog podrške kojom smo okruženi. Hvala" napisao je Bahar na instagramu.

Barak se trenutno nalazi u Izraelu, ali za nekoliko dana doći će u Beograd, pošto bi sledeće nedelje trebalo da počnu pripreme srpskog šampiona za narednu sezonu.