Autor: Informer.rs

17.06.2023.

10:49

Foto: Starsportphoto

Sport

SIMULIRANJE? Nedović pokazao TRAGOVE nakon udarca KEVINA PANTERA (FOTO)

Uspeo je Partizan da odbrani prednost domaćeg terena i na startu finalne serije ABA lige upiše dve pobede. Crno-beli su tako došli na korak od titule, a za šampionski prsten potreban im je jedan trijumf. Šansu za to imaće već sutra u Pioniru, ali će ovoga puta na tribinama umesto Grobara biti navijači Zvezde. 

Mnogo pritužbi na račun suđenja bilo je i pre početka serije, a posebno nakon utakmica. Mnogo spornih detalja obeležilo je prva dva meča, utisak je da se najviše priča o duelu Pantera i Nedovića prilikom kog je kapiten Partizana po vratu zakačio košarakaša crveno-belih. 

Sudijska trojka to nije okarakterisala kao faul, Nedović je dobio zvižduke sa tribina, a nakon meča je optužen za simuliranje. Ipak, srpski košarkaš je sve to negirao objavnom na instagramu na kojoj se jasno vide tragovi udarca na vratu šutera Zvezde. 

Nedović je sa 21 poenom bio najbolji akter susreta kod Zvezde, ali to nije pomoglo njegovom timu da upiše i drugi poraz. Priliku da to isprave imaće u nedelju od 20 časova i 30 minuta.