Autor: Informer.rs

19.06.2023.

10:44

Foto: Starsportphoto

Sport

REPREZENTIVAC SE OBAVEZAO ZVEZDI NA TRI GODINE! Stavlja se na raspolaganju Baharu, a zadužio je SEDMICU!

Šampion Srbije saopštio je da je jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, Jovan Šljivić, koji je prethodnu sezonu proveo u Grafičaru, ovog ponedeljka produžio ugovor sa klubom na tri godine, zadužio broj 7 i stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi. Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - sa osmehom će sedamnaestogodišnji reprezentativac Srbije, kojeg je želeo i TSC.

Informer

 


 
Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao trinaestogodišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije kluba, a staž u omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije.

Usledila je sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola, što je bio jasan znak za čelnike našeg kluba da darovitog igrača koji se najbolje snalazi iza napadača, prekomanduju u seniorski tim.