Autor: Informer.rs

19.06.2023.

13:02

Foto: Starsportphoto

Sport

TERZIĆA PITALI O BORJANU: Vratiće se u Zvezdu! Imali smo dugoročne planove, ali je šef struke rekao...

Milan Borjan ide u Slovan iz Bratislave. Iskusni golman je još 2017. došao na "Marakanu", a za šest sezona u Zvezdi ima isto toliko šampionskih titula i tri duple krune.

Zvezdan Terzić kaže da će za Borjana uvek biti otvorena vrata Zvezde.

- Mi sa njim prošlog leta potpisali novi četvorogodišnji ugovor. To je pokazatelj koliko cenimo Borjana. Ja sam za njega posebno vezan, s obzirom na to da sam ga pre šest godina doveo, da sam mu dao kapitensku traku i da sam potpisao četvorogodišnji ugovor. Imali smo dugoročne planove sa njim. Međutim profesionalni fudbal ima drugačija pravila. Došao je novi šef struke, rekao da mu je potreban drugi profil igrača, mi smo mu, kao u svakom ozbiljnom klubu uslišili tu želju -  otkrio je Terzić na početku priprema fudbalera šampiona Srbije. 

Informer

 

On je naglasio da će Borjan sigurno da se vrati u redove crveno-belih.

- Borjan je mnogo dao Crvenoj zvezdi. Njemu su vrata uvek otvorena i on će se sigurno vratiti u Crvenu zvezdu i naći će svoje mesto u Crvenoj zvezdi najverovatnije na nekoj od rukovodećih pozicija u menadžmentu. On je pametan momak, lider i zaslužuje mesto u Zvezdi - jasan je bio čečlnik crveno-belih. 

Bonus video