Autor: Informer.rs

21.06.2023.

18:13

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE U TRANSU - TEODOSIĆ STIŽE U ZVEZDU: Grk preneo EKSKLUZIVNU vest - Srbin se večeras oprašta od BOLONJE! Sledeća stanica - MALI KALEMEGDAN?

Još jedna utakmica ostala je do kraja sezone u ABA ligi. O šampionu regionalnog takmičenja odlučivaće "majstorica" koja je na programu u četvrtak u Areni. Partizan će pred svojim navijačima dočekati Crvenu zvezdu, a budući da se takmičarska sezona završava kroz nešto više od 24 časa jasno je da su transfer spekulacije postale glavne širom Evrope. 

Naravno, ono što navijače u Srbiji najviše zanima su potezi koje će tokom leta povući Crvena zvezda i Partizan. Izvesno je da će u obe ekipe biti nekolicina promena, brojni košarkaši dovođeni su u vezu sa večitim rivalima u poslednje vreme, a jedno ime ponovo je aktuelno na Malom Kalemegdanu - Miloš Teodosić. 

Srpski košarkaš nekoliko puta bio je želja Crvene zvezde, ali do dogovora nikada nije došlo. Ipak, utisak je da bi do saradnje moglo da dođe ovog leta kada Teodosić kao slobodan igrač bude napustio Virtus iz Bolonje, a da cela priča nije samo navijačko nagađanje potvrdio je Hristos Harpidis. 

Grčki novinar je na svom Tviteru preneo kako će Teodosić večeras odigrati poslednji meč u dresu Virtusa. Harpidis dodaje da će srpski košarkaš karijeru verovatno nastaviti u dresu Crvene zvezde i to u tandemu sa Nikolom Mirotićem koji, takođe, na kraju sezone napušta Barselonu. 

Poznato je da je Teodosić od malih nogu navijač Crvene zvezde, ali nikada nije obukao crveno-beli dres. Moguće je da će u narednim mesecima i taj san legendarni košarkaš ispuniti, a na veliko zadovoljstvo armije navijača beogradskog velikana.