Autor: Informer.rs

22.06.2023.

06:29

Foto: informer

Sport

ODLAZAK IZ ZVEZDE! Crveno-beli prodali talentovanog fudbalera, poznati detalji!

Šampion Srbije će od transfera zaraditi 200.000 evra i 50 posto od naredne prodaje, prenosi Mocartsport. Stanić je rođen 2001. godine, stigao je u Crvenu zvezdu leta 2021. godine, dobijao je šansu, odigrao je 13 utakmica, ali u žestokoj konkurenciji u ofanzivnom delu nije uspeo da se izbori za minutažu.

Radi se o veznom igraču rođenom u Pančevu, karijeru je upravo počeo u Dinamu, a nastavio u Železničaru iz svog rodnog grada. Prošao je juniorske korake u OF Beogradu, a sada će pojačati TSC-u pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Informer

Petar Stanić napušta Zvezde i ide u TSC

Prethodne sezone je prosleđen na pozajmicu u Spartak. Na 26 utakmica postigao je dva gola, uz tri asistencije.  Pored TSC-a interesovanje za Stanića je bila zainteresovana i Vojvodina, ali je TSC očigledno bio uporniji i konkretniji. 

S druge strane, Zvezda je već promovisala dva igrača. Stigao je Edmund Ado, centralni vezni fudbaler iz Gane, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Ado je zadužio dres sa brojem 21. U Ljutice Bogdana je stigao u transferu vrednom 400.000 evra.Šampion Srbije je u ponedeljak predstavio Žana Filipa Krasoa, a dan kasnije promovisano je i novo pojačanje.