Autor: Informer.rs

23.06.2023.

13:56

Foto: Starsportphoto

Sport

TREBA ČESTITATI PARTIZANU! Nedović utučen poručio: Tužan sam jer sam svestan...

Nemanja Nedović je na svom Instagram profilu istakao da mu je mnogo žao što se tim rastaje posle poraza od crno-belih u petom meču finala ABA lige.

,,Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni", napisao je Nedović i dodao:

Informer

 

"Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponaša u ovakvim situacijama, bez dobacivanja, bez provokacija. Uvek smo pozdravili protivnika, pre i posle utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružali od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trefej stvarno ne treba".

Očekuju se odlasci Luke Vildoze i Fakunda Kampaca, jer se Kampaco vraća u Real, a Vildoza nastavlja karijeru u Panatinaikosu. Pojavila se informacija da bi i Filip Petrušev po svemu sudeći nastavio da igra u NBA ligi pošto je Filadelfija zainteresovana da ga dovede, a očekuje se i odlazak Ognjena Dobrića u Virtus iz Bolonje.