Autor: Informer.rs

24.06.2023.

13:51

Foto: printscreen

Sport

ZAHVALIO SE BORJANU ZBOG NJEGA, PA GA ODMAH TESTIRAO! Izralec šutirao slobodnjak, a novi golman Zvezde stajao kao ukopan (VIDEO)

Omri Glazer je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

- Velika čast je za mene što sam u prilici da potpišem za veliki klub kao što je Crvena zvezda. Želim da se dokažem na terenu, svestan sam da je ovo šansa, ali i čast za mene. Svi su me lepo i toplo dočekali, a ja, jedva čekam da se dokažem na terenu -  rekao je Glazer na zvaničnom predstavljanju.

Nije časio časa Barak Bahar, nego je na Zlatiboru gde je Zvezda na pripremama rešio da stavi na muke golmana na čijem je dolasku insistirao!

Da li je slobodnjak šefa struke crveno-belih bio toliko dobar, ili će Glazer morati dobro da se preznoji da opravda poverenje, procenite sami. Ko zna, možda je i "pustio" čoveka koji je "kumovao" njegovom dolasku u Beograd, jer nije želeo na samom startu da mu se zamera golman reprezentacije Izraela.

Glazer je nedavno rekao i da je svestan da je na golu Crvene zvezde nasledio nekadašnjeg kapitena Milana Borjana.

- Borjan je legenda Zvezde, uradio je velike stvari za klub, praktično je postigao sve u srpskom fudbalu, takođe odlično brani i za Kanadu, pokazao se na Svetskom prvenstvu. Ne poznajem ga, ali sam čuo da je dobar čovek, ipak, on je Milan, a ja sam Omri i hoću da pokažem sebe i svoje kvalitete. Ne želim da me gledaju kroz prizmu njega, već kroz ono što ja postignem - izjavio je izraelski golman.