27.06.2023.

20:58

Foto: Starsportphoto©

Sport

TERZIĆ DEMANTOVAO ALEKSIĆA! Direktor Crvene zvezde odgovorio narodnom poslaniku!

- Ne poznajem Miroslava Aleksića, ni direktno, ni indirektno, ali me iz meni nepoznatih razloga danas pominje (ne prvi put) u Narodnoj skupštini. I opet laže ovaj narod pred najširim auditorijumom. Kaže da me je 28. maja ove godine u noći kada je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu, interventna jedinica policije zaustavila, pronašla oružje bez dozvole i narkotike, a da sam ja potom nazvao predsednika Vučića i policija me je navodno pustila da odem. Sve je slagao narodni poslanik Miroslav Aleksić - rekao je Terzić o saznanjima koje je izneo Aleksić.

Terzić je u saopštenju istakao da ga nikada nije zaustavila interventna jedinica policije, a posebno ne to veče 28. maja 2023. godine kada je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu.

- O ostalim navodima Aleksićevih laži besmisleno je i govoriti, jer je opšte poznato da sam sportista koji ne podnosi ni alkohol, ni cigarete, a narkotike nikad nisam video, osim na filmu. Ako je narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću svaka informacija ovako istinita, onda se crno piše i njemu i njegovoj političkoj opciji. Gospodine Aleksiću, ja Vam nisam adresa za lečenje Vaših frustracija, nađite tome neku adekvatnu ustanovu - dodao je još Terzić.

Podsetimo, poslanik Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić je na današnjoj skupštinskoj sednici upitao da li su tačna njegova saznanja o Zvezdanu Terziću, odnosno o pomenutom događaju.

- U noći kada je Crvena zvezda proslavljala titulu, 28. maj je u pitanju 2023. godine – da li je u toj noći Zvezdan Terzić zaustavljen od strane Interventne jedinice u Beogradu, da li je kod sebe imao oružje, da li je imao dokumentaciju za to oržuje, da li je kod sebe imao neke vrste opojnih droga ili narkotika, da li je zvao predsednika Vučića, a ovaj Veselina Milića, da se naloži da se on pusti - upitao je Aleksić naglasivši da je pitanje za ministra Gašića, ali pošto on nije tu, da može da odgovori i premijerka Brnabić.