Autor: Informer.rs

29.06.2023.

19:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezdin fudbaler želi u Englesku! Premijer liga je san!

Doveo je aktuelni srpski šampion pet pojačanja tokom ovog leta, ali bi vrlo lako mogao da ostane bez borbenog igrača sredine terena. Reprezentativac Zambije na radaru je Notingem Foresta, a nedavno je britanski "Gardijan" objavio da Crvena zvezda traži tri miliona evra za svog prvotimca!

Međutim, nekadašnji dvostruki prvak Evrope nije jedini koji je zainteresovan za Kangvu, jer bi navodno još i Seltik, Fiorentina, Lil i Monpelje voleli da ga vide u svojim redovima.

Informer

Kings Kangva bi mogao da napusti Zvezdu ovog leta

Ipak, momak koji je minulog leta došao na "Marakanu" iz Arsenala iz Tule za 1,5 miliona evra ne krije da bi jako voleo da zaigra na Ostrvu.

- Svakom igraču je san da se oproba u Engleskoj. Sačekajmo, videćemo šta će biti. Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim - rekao je Kangva za zambijske medije i dodao da mu imponuje interesovanje klubova iz inostranstva, ali da je i dalje fokusiran na Zvezdu.

Ono što bi moglo da bude presudno da Kings ostane u taboru crveno-belih je zagarantovano učešće u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone. On je dosad upisao 45 nastupa za klub iz Ljutice Bogdana, dao 12 golova i imao šest asistencija, a sada mu predstoji period dokazivanja kod novog trenera Baraka Bahara.

- Prija mi interesovanje drugih klubova, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kojem želim da budem - poručio je Kangva.