Autor: Informer.rs

30.06.2023.

08:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Barak se ne šali! Posle Gobeljića Izraelac saopštio da ne želi ni njega!

Šampion Srbije je ozvaničio najavljene transfere i čeka se samo još realizacija dolaska Emanuela Late Lata u narednim danima, kako bi sve najave bile potpune.

Sa druge strane, odavno nije bilo ni više odlazaka iz Ljutice Bogdana jer je želja i da se rastereti igrački kadar. Na izlaznim vratima Marakane je i Slavoljub Srnić. On najverovatnije neće putovati na drugi deo priprema koji će šampion Srbije odraditi u Rusiji, te će po povratku sa Zlatibora biti slobodan u izboru nove sredine, nezvanično saznaje Telegraf.

Informer

Nakon što su crveno-beli ozvaničili transfere Edmunda Ada i Marka Stamenića, koji pokrivaju pozicije u veznom redu kao i Srnić bilo je za očekivati da može doći do ovakvog epiloga. Osim toga, tu su Gelor Kanga, Kings Kangva, Nikola Stanković i Srđan Mijailović tako da su pozicije na sredini terena popunjene.

Dakle, nakon što je Bahar saopštio Marku Gobeljiću da je slobodan u izboru nove sredine,  i pošto su  klub napustili i Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Petar Stanić, Radovan Pankov i Andrija Radulović, dok je Milan Borjan otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave, došao je red i da se Slavoljub Srnić oprosti od voljenog dresa.