Autor: Informer.rs

04.07.2023.

13:52

Foto: profimedia

Sport

Zvezda aktivirala 'bombu' i dovela napadača za 3.500.000 evra!

Fudbaler iz Obale Slonovače potpisaće ugovor na četiri godine sa Crvenom zvezdom, koja će obeštećenje od 3.500.000 evra plaćati klubu iz Bergama u naredne tri godine, saznaje portal "Mocart sport".

Late Lat je već dugo bio na listi želja aktuelnog srpskog prvaka, a sada je posao konačno završen, pa će on zadužiti dres sa brojem devet. Ujedno je ovaj transfer oborio i rekord u našem fudbalu, kada je reč o kupovini nekog igrača, pošto je prethodno najveći transfer bio dolazak Osmana Bukarija na "Marakanu" iz Genta za 3.000.000 evra.

Informer

 

Rukovodstvo crveno-belih je proteklih nedelja vodilo intenzivne pregovore sa čelnicima Atalante, koji su zahtevali 5.000.000 evra i nisu bili spremni da smanje potraživanja, zbog čega se sve i odužilo. Ipak, na kraju su uspeli da postignu dogovor, pa će se momak koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galen, definitivno preseliti u Beograd.

Mladi centarfor bi novim saigračima trebalo da se pridruži već sutra u Sankt Peterburgu, pa će do kraja turnira u Rusiji verovatno dobiti i neki minut na terenu. On je ujedno i šesto pojačanje za ekipu Baraka Bahara ovog leta, pošto su prethodni stigli i golman Omri Glazer, vezisti Marko Stamenić i Edmund Ado, kao i ofanzivci Žan Filip Kraso i Piter Olanjinka.