13.07.2023.

15:24

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Kraso podgreva atmosferu: Zvezda još nije na vrhuncu, biće još bolja

 

Na pripremnom turniru u Rusiji imao je zapaženu ulogu, pošto je već na prvom meču sa Zenitom odigrao samo 26 minuta, ali je uspeo da da gol. Kasnije je igrao 65 minuta protiv Nefčija i 64 minuta protiv Fenerbahčea i ostavio je odličan utisak. On uverava da će, kako vreme bude prolazilo, tim biti još bolji. 

Informer

 

- Pripreme u Rusiji su prošle u najboljem redu, na svakom treningu se videla suština onoga što želimo da prikažemo na terenu, a utakmice su najbolji put da se spremimo za sezonu. Ostvarili smo tri pobede protiv dobrih timova, osvojili turnir "Pari kup" i možemo da budemo zadovoljni. Saigrači su odlični, srećan sam što sam u Zvezdi, zaista je sve u najboljem redu. Imam osećaj da igramo mnogo duže zajedno i utisak je da sam se već uigrao sa ekipom. Iako su pripreme, znam koliko su pobede važne, jer je Zvezda veliki klub. Radićemo na tome da budemo što bolji - kaže Kraso.
Ovih dana uveliko traje prodaja "Premijum" sezonskih karata na "Marakani", sa kojima će moći da se uđe i na mečeve Lige šampiona. Fudbaler iz Obale Slonovače jedva čeka da zaigra na punoj "Marakani". 

Informer

 


- Mnogo poruka dobijam od navijača, ali ne stižem svima da odgovorim. Ipak, lepo je, raduje me kad vidim da su uzbudeni zbog toga kako igramo. Upucen sam da je u toku prodaja sezonskih ulaznica, i nadam se da ce nam navijaci kupovinom tih ulaznica pokazati poverenje, a mi cemo dati sve od sebe da ga opravdamo, tako da jedva cekam da osetim atmosferu Marakane. Nadam se da ce tribine biti pune uvek, a ne samo u Ligi šampiona - podvukao je Kraso.