13.07.2023.

17:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Bahar od uprave tražio još jednog zadnjeg veznog

Jedini koji je ovog leta bio na korak od srpskog kluba, a onda ipak promenio mišljenje je napadač Atalante Emanuel Late Lat. Dva kluba su dogovorila detalje, dinamiku isprate, sa igračevim menadžerima dogovoreni su i lični uslovi i dužina trajanja ugovora fudbalera u Zvezdi, ali se on na kraju predomislio. Pritom, prelazni rok uveliko traje i niko ne isključuje mogućnost da će on ipak doći na "Marakanu".

Informer

 

Kada je došlo do preokreta i Late Lat se nije pojavio u Beogradu, trenera Baraka to nije mnogo potreslo. Prema rečima našeg izvora, rekao je upravi da ne žuri sa napadačem.
- Barakov način igre je jednostavan - agresivno, napred, najbržim putem ka golu. Ima nekoliko kvalitetnih igrača u timu, a tandem Kraso - Olanjinka se ispostavlja kao odličan. Rekao je upravi da nema nikakve potrebe da žuri i da ne presira igrača, jer mogu i bez njega. Umesto toga, voleo bi da mu dovedu još jednog zadnjeg veznog - objašnjava naš izvor.

Informer

 

Trenutno u ekipi na toj poziciji nastupaju Srđan Mijailović, Edmund Ado i Marko Stamenić. Mijailovića je Bahar pomerao u odbranu, Stamenićem je odušeljen, dok Adu za sada nije davao veliku minutažu.
- Nema žurbe, tek je sredina jula. Bahar će da uigrava ovo što ima i on je zadovoljan. Ima odrešene ruke da sastavlja tim, sklanja i postavlja igrače u zavisnosti od toga šta mislis da zaslužuju. Na Stamenića će se dosta oslanjati, na Ada kako stvari stoje manje, Mijailović može da prođe na više pozicija, ali još jedan kvalitetan zadnji vezni bi mu dobrodošao - zaključio je naš izvor.