Autor: Informer.rs

15.07.2023.

08:57

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda se ne zaustavlja! Duško Ivanović dovodi još jedno veliko evroligaško ime!

Naime, klub sa Malog Kalemegdana juče je saopštio da je potpisao ugovore sa centrima Majkom Tobijem (28) i Džoelom Bolombojem (29), a odlično obavešteni novinari nemaju nikakvu dilemu da će se timu Duška Ivanovića svakog časa priključiti Šabaz Nejpir (31) i Rokas Gijedraitis (30).

Međutim, ni tu nije kraj. Kako prenosi poznati košarkaški insajder iz Grčke, Hristos Harpidis, Crvena zvezda će angažovati i gruzijskog krilnog centra Tornikea Toka Šengeliju (31), koji je prethodnu sezonu proveo u Virtusu.

Informer

"U Crvenoj zvezdi, posle Majka Tobija, Miloša Teodosića, Džoela Bolomboja i Adama Hange, nameravaju da dovedu Rokasa Gijedraitisa, Šabaza Nejpira, a najveća želja trenera Duška Ivanovića je Tornike Toko Šengelija", navodi Harpidis na tviteru.

Ako dođe Šengelija, ponovo će biti saigrač sa Milošem Teodosićem, pošto su u prethodne dve sezone sarađivali u italijanskom Virtusu. Crveno-beli su furiozno krenuli u sklapanje tima za novu sezonu. Zasad su, zvanično, doveli Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija i Džoela Bolomboja, pitanje je trenutka kada će ozvaničiti Nejpira i Gijedraitisa, a prava bomba mogao bi da bude Šengelija, koji je pre nekoliko godina važio za jednog od najboljih evropskih košarkaša.