Autor: Informer.rs

18.07.2023.

16:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Još jedan važan potpis na Malom Kalemegdanu!

Ovaj sjajni defanzivac ostaće još tri godine član crveno-belih i očigledno imaće i u narednoj sezoni bitnu ulogu u timu Duška Ivanovića.

"Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres", napisala je Crvena zvezda na društvenim mrežama.

Informer

Kada je u pitanju Lazarević, reč je o momku koji je ponikao u Zvezdi i koji je u nekoliko navrata bio na pozajmicama. Odlikuje ga fantastična igra u defanzivi, a igra na pozicijama tri i četiri. U protekloj sezoni imao je neke blistave partije, ali uglavnom je čovek zadatka i zadužen za onaj prljavi deo posla.

Zvezda je njegovim potpisom nastavila sa sklapanjem tima. Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana jedan je od najaktivnijih u čitavoj Evropi kada su u pitanju dolasci, pošto su već potpisali Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gedraitis, Šabaz Nejpir, Jago Mateus dos Santos, a očekuje se da opremu crveno-belih zaduži i Tornike Toko Šengelija kao jedno od najvećih pojačanja ovog leta.