Autor: Informer.rs

19.07.2023.

16:45

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda ulovila kapitalca: Kabić stiže na Marakanu!

Delovala je Crvena zvezda moćno tokom nedavno završenog turnira u Sankt Peterburgu. Izabranici Baraka Bahara upisali su tri pobede pošto su bili bolji od Zenita, Nefčija i Fenerbahčea, a izraelski stručnjak oduševio je navijače načinom na koji je srpski šampion igrao protiv zvučnih rivala. 

Iako je, makar na momente, delovalo da je Crvena zvezda kompletirala sastav za narednu sezonu, sve su prilike da će na Marakani biti još dešavanja. Kako prenosi "Mozzart sport", put Beograda uskoro bi trebao da krene Uroš Kabić. 

Fudbaler Vojvodine zapao je za oko crveno-belima tokom duela u februaru kada je bio strelac na Marakani. Talentovani ofanzivac odigrao je vrhunski meč protiv Zvezde čime je oduševio čelnike srpskog šampiona koji su ekspresno otvorili pregovore sa Vojvodinom. 

Novosađani nisu bili preterano oduševljeni idejom da najboljeg igrača prodaju direktnom rivalu u Superligi Srbije, ali pošto je dugo čekana ponuda Bolonje izostala Lale su pristale da ispoštuju Uroša Kabića i ispune mu želju da se preseli na Marakanu. 

Zvezda je danas poslala i zvaničnu ponudu, Vojvodina je pristala te se očekuje da čitav posao bude završen uskoro. Kabić je, inače, rođen 2004. godine, ali već dve sezone igra seniorski fudbal. Najbolje se snalazi na poziciji desnog krila.